The Umbrella Academy

Το Umbrella Academy είναι μια τηλεοπτική σειρά υπερηρώων που αναπτύχθηκε από τους Steve Blackman και Jeremy Slater για το Netflix.Είναι μια προσαρμογή της ομώνυμης σειράς comics που δημιουργήθηκε από τους Gerard Way και Gabriel Ba και δημοσιεύτηκε από το Dark Horse Comics.
 Αποτέλεσμα εικόνας για reginald hargreaves umbrella academy
ΠΛΟΚΗ:
Την 1η Οκτωβρίου το 1989, 43 γυναίκες σε ολο τον κόσμο γεναν ταυτόχρονα παρόλο που καμία δεν ήταν έγκυος οταν η ημέρα ξεκίνησε. Επτά απο αυτά υιοθετηθηκαν από έναν εκκενρικό δισεκατομμυριούχο τον Reginald Hargreeves και έγιναν ομάδα υπερηρώων μέσω της Umbrella Academy. Ο Hargreeves δίνει στα παιδια αριθμούς αντί για ονόματα αλλά τελικά τα ονομάζει η νταντά ρομπότ μητέρα τους ως: Luther, Diego, Allison, Klaus, Number Five (το μόνο του όνομα), Ben και Vanya. Ενώ ο  Reginald  βάζει τα έξι παιδια να αντιμετωπίζουν εγκλήματα, κρατάει την Vanya μακριά απο τους υπόλοιπους καθώς δεν φαινεται να αναπτύσσει καμία δύναμη.
Στο σήμερα ο Luther  ειναι στο φεγγάρι, η Allison είναι διάσημη ηθοποιός, η Vanya είναι βιολίστρια, ο Klaus είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και party animal, ο Ben έχει πεθάνει και μπορεί να μιλήσει μονο με τον Klaus, ο Diego έχει γίνει αυτόκλητος τιμωρός(vigilante). Τα αποξενωμένα αδέρφια μαθαίνουν ότι ο "πατέρας" τους εχει πεθάνει και μαζεύονται για την κηδεία του. ο Number Five  επιστρέφει από το μέλλον αποκαλύπτωντας την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου. Παράληλα τα επανενωμένα αδέρφια προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το μυστικό της δυσλειτουργικής οικογένειας τους.

 Κυρίως Cast:
 Ellen Page σαν την Vanya Hargreeves / Number Seven / The White Violin, μια βιολίστρια χωρίς προφανής υπερδυνάμεις απομακρυνσμένη από τα αδέρφια της. Στην πραγματικότητα μπορεί να μετατρέπει τα ηχητικά κύματα σε καταστροφική δύναμη, μια ικανότητα που καταπιεζόταν από τον πατέρα της με φάρμακα για να σώσει τους υπόλοιπους. Η T.J. McGibbon παίζει την νεαρή Vanya.
Αποτέλεσμα εικόνας για vanya umbrella academy super ordinary
Tom Hopper σαν τον Luther Hargreeves / Number One / Spaceboy, ένας αστροναύτης με υπερδύναμη. Έζησε στο φεγγάρι για 4 χρόνια σαν αποτολή από τον πατέρα του. Κατά την διάρκεια μιας αποστολής τραυματίστηκε σοβαρά. Για να σώσει την ζωή του o Reginald  του έκανε ένεση έναν ορό ποθ μετέτρεψε το πάνω μέρος του σώματος του σε αυτό ενός πιθήκου. Ο Cameron Brodeur παίζει τον νεαρό Lyther.
 Αποτέλεσμα εικόνας για luther umbrella academy

David Castañeda σαν τον Diego Hargreeves / Number Two / The Kraken, ένας επαναστάτης με την δύναμη να αλλάζει την τροχιά απο ό,τι πετάει, συνήθως μαχαιρια. Ο Blake Talabis παίζει τον νεαρό Diego.
 Αποτέλεσμα εικόνας για david castaneda

Emmy Raver-Lampman σαν την Allison Hargreeves / Number Three / The Rumor, μια διάσημη ηθοποιός με την ικανότητα να χειρίζεται την πραγματικότητα με τα ψέματα ξεκινώντας με την φράση ''I heard a rumor...''. H Eden Cupid παίζει την νεαρή Allison.
 Αποτέλεσμα εικόνας για allison hargreeves

 Robert Sheehan σαν τον Klaus Hargreeves / Number Four / The Séance, ένας ναρκομανής με την ικανότητα να μιλάει με τους νεκρούς και να τους ζωντανευει για ένα μικρο χρονικό διάστημα. Ο Dante Albidone παίζει τον νεαρό Klaus.

Αποτέλεσμα εικόνας για klaus hargreeves

 Aidan Gallagher as Number Five / The Boy, ένα αγόρι με την ικανότητα να ταξιδέυει στον χωροχρόνο. Αφού ταξίδεψε στον χρόνο δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. 
 Αποτέλεσμα εικόνας για number 5 umbrella academy

 Colm Feore as Sir Reginald Hargreeves / The Monocle, ο θετός πατέρας των παιδιών και ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για reginald hargreaves umbrella academy
 Adam Godley as Pogo, χιμπατζής που μιλάει και ο πιο κοντινός βοηθός του Reginald.
Αποτέλεσμα εικόνας για pogo umbrella academy



































 













Σχόλια