Haunting News



Η σειρά "The Haunting of Hill House" είναι μια αμερικάνικη σειρά τρόμου σκηνοθετημένη από τον  Mike Flanagan,για το Netflix,με παραγωγούς τους Amblin Television και Paramount Television.
Αποτέλεσμα εικόνας για haunting of hill house bent neck lady

Η πρώτη σεζόν δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018 ενώ η δεύτερη σεζόν με όνομα "The Haunting of Bly  Manor", βασισμένη στο βιβλίο του Henry James "The turn of the screw" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. 
Αποτέλεσμα εικόνας για haunting of bly manor
Πλοκή της πρώτης σεζόν:
Το καλοκαίρι του 1992 οι Hugh και Olivia Crain με τα παιδιά τους- Steven, Shirley, Theodora, Luke και Nell- μετακομίζουν στο Hill House για να ανακαινίσουν την έπαυλη με σκοπό να το πουλήσουν και να χτίσουν το δικό τους σπίτι, σχεδιασμένο από την Olivia. Όμως λόγω απρόσμενων καταστροφών αναγκάζονται να μείνουν περισσότερο. Τα υπερφυσικά φαινόμενα αυξάνονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τραγική απώλεια και την οικογένεια να φεύγει από το σπίτι. Εικοσιέξι χρόνια μετά τα αδέρφια και ο αποξενωμένος πατέρας τους καθώς η τραγωδία ξαναχτυπά και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν το πως η διαμονή τους στο Hill House έχει επηρεάσει τον καθένα από αυτούς.
Αποτέλεσμα εικόνας για haunting of hill house

Ηθοποιοί:

Michiel Huisman και Michiel Huisman στον ρολο του Steven Crain
Carla Gugino στον ρολο της Olivia Crain
Henry Thomas και Timothy Hutton στο ρολο του Hugh Crain
Elizabeth Reaser και Lulu Wilson στο ρολο της Shirley Crain Harris
Oliver Jackson-Cohen και Julian Hilliard στο ρολο του Luke Crain
Kate Siegel και Mckenna Grace στο ρολο της Theodora "Theo" Crain
Victoria Pedretti και στο ρολο της Eleanor "Nell" Crain Vance


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις